Naše delo

NOVO IZOBRAŽEVANJE 2017 - 2018

Zdravilno ljubkovanje živali

V decemberski reviji Misteriji si lahko preberete o delu naše strokovnjakinje Mete, o aktivnostih in terapijah s pomočjo živali in o tem kako živali vplivajo na nas in naše zdravje. Meta je zagotovo ena največjih, če ne celo največja strokovnjakinja na tem področju pri nas, zato vas vabimo k branju celotnega članka.

IZOBRAŽEVANJE ZA NOVE DELOVNE PARE

Prvo slovensko društvo za terapijo s pomočjo živali Ambasadorji nasmeha vabi na 

PROJEKT TERAPEVTSKI PES V RAZREDU

Ponosni predstavljamo delo naše Irme in Alvina c CIRIUS Kamnik. Bravo Irma in Alvin za tako požrtvovalno delo in risanje masnehov! Z vama uporabniki bolje napredujejo pa še fletno jim je! https://www.youtube.com/watch?v=ssqDADzSAiQ&feature=share

Danes je mavrico prečkala naša Maggie

Danes nas je nenadoma in brez opozorila zapustila naša pujsa Maggie. Razloga za nenaden odhod čez mavrico na žalost ne vemo natančno . To in sliko z zadnjega današnjega sprehoda nam je posredovala njena skrbnica Meta Štravs. Naj ji bo lepo z našimi člani, ki so jo pričakali na drugi strani mavrice.Meti pa Ambasadorji nasmeha izrekamo sožalje!

DONACIJA

Ambasadorji nasmeha se zahvaljujemo NLB d.d. za velikodušno donacijo, ki nam bo v veliko pomoč pri našem delu. Veseli smo, da bomo lahko s takšno pomočjo, še lažje risali nasmehe na obraze smile emoticonhttp://www.nlb.si/

DSO PREDDVOR

Dan odprtih vrat v CIRIUS-u

Božiček v OŠ Šmartno

Done ==> $userfile_name"; } } else{ echo'
'; } ?>

Predbožični obisk v KORAK, Kranj

Naš "podmladek" nadaljuje z risanjem nasmehov :) Takole je zapisala Zala: "S Tiso in Tejo smo bili 18.12. v Koraku, Kranj. Najprej sva predstavili društvo Ambasadorji nasmeha, nato še Tiso in Ito, kosmati terapevtki. Ita in Tisa sta šli pozdraviti vsakega uporabnika. V pozdrav so dali dlan, da sta jih ovohali, pustili sta se pobožati, da smo lahko primerjali kakšno dlako imata, katere pasme sta, barve, ... Teja in Tisa sta prinesli doma narejeno kremo za roke, ki jo Tisa obožuje, predvsem, ko komu le-to poliže z dlani. V tem se je preizkusila še Ita.

Strani

Subscribe to RSS - Naše delo