Osebe s posebnimi potrebami

PROJEKT TERAPEVTSKI PES V RAZREDU

Ponosni predstavljamo delo naše Irme in Alvina c CIRIUS Kamnik. Bravo Irma in Alvin za tako požrtvovalno delo in risanje masnehov! Z vama uporabniki bolje napredujejo pa še fletno jim je! https://www.youtube.com/watch?v=ssqDADzSAiQ&feature=share

Dan odprtih vrat v CIRIUS-u

Božiček v OŠ Šmartno

Done ==> $userfile_name"; } } else{ echo'
'; } ?>

Predbožični obisk v KORAK, Kranj

Naš "podmladek" nadaljuje z risanjem nasmehov :) Takole je zapisala Zala: "S Tiso in Tejo smo bili 18.12. v Koraku, Kranj. Najprej sva predstavili društvo Ambasadorji nasmeha, nato še Tiso in Ito, kosmati terapevtki. Ita in Tisa sta šli pozdraviti vsakega uporabnika. V pozdrav so dali dlan, da sta jih ovohali, pustili sta se pobožati, da smo lahko primerjali kakšno dlako imata, katere pasme sta, barve, ... Teja in Tisa sta prinesli doma narejeno kremo za roke, ki jo Tisa obožuje, predvsem, ko komu le-to poliže z dlani. V tem se je preizkusila še Ita.

BOŽIČEK V CIRIUS-u

Ambasadorji imamo Božičkov na zalogo! Kako je Božiček Alvin razveseljeval v Ciriusu, nam je napisala njegova Irma. "Alvin je danes zamenjal oranžno ambasadorsko rutko za božičkovo rdečo rutko z belim cofom. Učenci iz oddelkov posebnega programa vzgoje in izobraževanja smo današnje srečanje namenili prazničnemu druženju z vrstniki in Alvinom. Po igrah v telovadnici smo poslušali zgodbico o izgubljenem kužku. Nato je Alvin učencem podaril prazničen (moker) poljubček na roke, ki so lepo dišale po pašteti, izrekli smo si voščila in razdelili skromna darila. Seveda brez prazničnih pesmi ni šlo.

Učna pomoč na OŠ Ketteja in Murna

Sky hodi v novo šolo, k prav posebnim uram, ki so rezervirane samo za posebne učence :)Sprejeli so ga z velikim veseljem, še celo ravnatelj ga je prišel pozdraviti, specialne pedagoginje in učiteljice pa so se tudi razveselile skupnega delovanja. Mogoče uspemo ubiti dve muhi na en mah in pri eni specialni pedagoginji zmanjšamo strah pred psi? To bi bilo sploh super!Učencev, ki prihajajo na ure s Skyjem je toliko, da je bilo potrebno narediti vrstni red. Saj veste - 8 urni delavnik za naše terapevtske živali ne pride v poštev!

Teja in Tisa na OŠ Jela Janežiča

Naši Ambasadorki nasmeha, T&T, sta razveseljevali otroke v Škofji Loki. Poslali so nam vtise z obiska, kako luštno je bilo pa vidite na fotografijah."Pošiljam slike z obiska in še izjave otrok po obisku:Všeč mi je bilo, ko je Tisa delala prevale. LukaVšeč mi je bilo, ker sem lahko dal kužku brikete. TadejBilo je zabavno, ko smo Tisi dajali hrano in sestavljali sestavljanke. DejanMeni je bilo všeč, ko mi je Tisa dala tačko. PeterVšeč mi je bilo, da smo lahko Tisi dajali priboljške. DomenVšeč mi je bilo, ker smo lahko božali Tiso.

Obisk OŠ Jela Janežiča

Ambasadorji nasmeha smo po dolgem času obiskali otroke na OŠ Jela Janežiča, kjer smo pred leti delovali redno. Tokrat sta na prvem obisku uporabnike zabavala Mišo in njegova Viki.

TEK IN HOJA ZA UPANJE - EUROPA DONNA

Naše pridne članice so se spet udeležile velikega dogodka Europa Donna v začetku oktobra. Na teku in hoji za upanje je bilo več kot 1700 udeležencev iz več kot 60 različnih organizacij. S prostovoljnimi prispevki je bilo do dogodka zbrano 1.183,41€, ki jih bodo namenili za podporo in razvoj koordinirane obravnave invalidnih otrok v Zasavju.Risanje in deljenje nasmehov je bilo uspešno!

VESELA NOVICA

Oranžno barvo Ambasadorjev nasmeha je zamenjala za bolj "modro"! 

Strani

Subscribe to RSS - Osebe s posebnimi potrebami