Predšolski otroci in šole

Božiček v OŠ Šmartno

Done ==> $userfile_name"; } } else{ echo'
'; } ?>

KREMPLJI, PARKLJI IN BODICE SO ZA PUSTOLOVCE

Ko Ambasadorje nasmeha obiščejo mladi taborniki :)Kako so se imeli preberete v zapisu Urše Nagode:V soboto, 10. 1. 2015, smo taborniški vod Agame, iz rodu Enajsta Šola Vrhnika, doživeli pravo dogodivščino z Ambasadorji nasmeha. Ne le da nas maček Čarli ni opraskal med hojo in skakanjem po naših hrbtih, tudi ameriška miniaturna pujsa Maggy nas ni pohodila med sprehodom in preskakovanjem poligona iz naših nog. Uspeli smo okopati bradato agamo in afriškega beloprsega ježa Poldka, ki pa je potem imel prav mehke bodice. Da bo lahko odšel na »ježji ples«, smo mu postrigli tudi kremplje.

ŽIVALI ZA OTROKE - KOSMATO PRIJATELJSTVO

Družbeno odgovorna akcija

"Živali za otroke - za kosmato prijateljstvo"

Nova prijateljstva se vedno stkejo med počitnicami

 

BILO JE... Sky pri "prvčkih" OŠ Majde Vrhovnik

Ambasador nasmeha Sky opravlja redne individualne obiske na OŠ Majde Vrhovnik zato ga včasih poprosijo za izjemo, da obišče tudi kakšen razred. Tako se je februarja odzval povabilu enega od prvih razredov šole.

POSEBNI DAN PROJEKTA SKK »Z ROKO V ROKI ZA BOLJŠI JUTRI«

Spomladi smo se udeležili prav posebnega projekta na OŠ Poldeta Stražišarja na Jesenicah.

Obiski v CSD DC Škofja Loka

Naši pridni Irena in Nala sta za letošnje šolsko leto zaključili z obiski uporabnikov v Škofji Loki. Glede na fotografije, ki smo jih dobili, so se imeli lepo in se super zabavali.

Učna ura s psom - POSNETEK

Še enkrat - Iris in Loesje ! https://www.youtube.com/watch?v=HPrk4R7B_Dg

Kuža Ter na obisku v vrtcu Mojca, v RO

V letošnjem letu sta k nam prihajala vodnica psa Branka in njen kuža Ter. Ob četrtkih dopoldne nas je obiskoval Ter z Branko v vrtcu Mojca v razvojnem oddelku. Vedno smo se imeli zelo lepo in čas, ki smo ga preživeli skupaj je zelo hitro minil.

Obisk vrtca Trnovo

Kako so se lušno imeli, ko še ni bilo tako vroče, piše naš Matjaž                                                     Naši sončici: Sali in Tisa, sta danes vsem prisotnim pričarali čudovito sončno srečanje. Začelo se je z navdušenim pozdravom otrok, osebja, z Ambasadorji nasmeha.Današnji obisk je imel vzgojno ekološki cilj. Namreč:za živalmi je potrebno tudi pospraviti.Začeli smo na malo šaljiv način... Ambasador Matjaž je otrokom pokazal, kako se to počne. Najprej povsem narobe, nato pa tako kot mora biti.

EKEC - PEKEC

Zavod Sezam je za otroke iz vrtca Andersen v Šiški pripravil tematsko prireditev z naslovom Ekec pekec. Njen namen je bil seznaniti otroke z živaljo ter odnosom do nje in odnosom do narave: poudarek – pobiranje kakcev za kužki. Prireditve so se udeležile 4 skupine otrok, ki so vsi vedeli, da  je treba za kužkom s posebno vrečko pobrati kakce. Prireditve sta se udeležila Jožica z Arijem in Tone z Berry. Otroci so božali psa, ju peljali na sprehod, kjer so na travniku našli nepobrane pasje kakce in povedali, da »to ni prav«, da morajo lastniki za kužkom počistiti.

Strani

Subscribe to RSS - Predšolski otroci in šole