Predstavitve na prireditvah

Dan odprtih vrat v CIRIUS-u

Ambasadorka nasmeha Meta in njene živali

Knjižni sejem "Tačke v šoli"

V okviru knjižnega sejma v Cankarjevem domu so predstavili knjigo Tačke v šoli avtorice Mojce Trampuš (Tačke pomagačke), v njej avtorica predstavlja prisotnost psa v okviru šolskega dela.Sodelovali so tudi dijaki srednje vzgojiteljske šole iz Ljubljane, kjer je psička Šapa skupaj s svojo vodnico prisotna v razredu in govorili o tem, kaj jim pomeni prisotnost psa v razredu med poukom.Predstavil pa se je tudi Irma Golob s psom Alvinom iz društva Ambasadorji nasmeha.Irma je predstavila svoje delo z Alvinom v razredu v zavodu Cirius v Kamniku, kjer kot učiteljica dela z otroki s posebnimi potre

EKEC - PEKEC

Zavod Sezam je za otroke iz vrtca Andersen v Šiški pripravil tematsko prireditev z naslovom Ekec pekec. Njen namen je bil seznaniti otroke z živaljo ter odnosom do nje in odnosom do narave: poudarek – pobiranje kakcev za kužki. Prireditve so se udeležile 4 skupine otrok, ki so vsi vedeli, da  je treba za kužkom s posebno vrečko pobrati kakce. Prireditve sta se udeležila Jožica z Arijem in Tone z Berry. Otroci so božali psa, ju peljali na sprehod, kjer so na travniku našli nepobrane pasje kakce in povedali, da »to ni prav«, da morajo lastniki za kužkom počistiti.

15. Festival prostovoljstva

Tudi Ambasadorji nasmeha smo se družili z ostalimi prostovoljci, predstavljali naše poslanstvo in podarjali nasmehe :)Poleg članov na fotografijah sta za objektivom stala še Matjaž Pavčič in Než Varoga.

DAN ZA SPREMEMBE - IDRIJA 2013

danes, 5. aprila 2014 je spet Dan za spremembe. Ambasadorji nasmeha smo skupaj z Zavod PET - pasja enota terapevtov sodelovali že na oktoberskem. Kljub hladnemu in mokremu dnevu smo se v družbi kosmatincev in obiskovalcev imeli lepo.

Obisk na Pedagoški fakulteti

Ambasadorji nasmeha smo bili spet povabljeni na Pedagoško fakulteto, kjer smo predstavili društvo in delo v aktivnostih in terapiji s pomočjo živali študentom 3. letnika specialne in rehabilitacijske pedagogike. Kot vedno smo se imeli lepo in zabavno.

MAGIC TOUCH V MARIBORU

Konec septembra je Zavod Naprej organiziral mednarodni posvet, kjer smo sodelovali tudi Ambasadorji nasmeha. Posvet je bil namenjen predstavitvam in razpravam o terapevtskih pristopih z živalmi za osebe s posebnimi potrebami na področju sociale in zdravstva. Poleg plenarnega predavanja so bili v cca.

Ulice so naše - SEZAM

Sezamovci so nas povabili k izvedbi dogodka Ulice so naše, na bregu ob Ljubljanici. Kljub precejšnji vročini smo se vabilu odzvali, saj so Sezamovci poskrbeli za senčko in svežo vodo. Naš Matjaž je takole zabeležil dogodek: Kljub temu, da je že dopoldne pripekala vročina, smo se Ambasadorji nasmeha udeležili delavnice Ulice so naše 2013 Pri Mačkovem kotu, ki ga prireja SEZAM, združenje mladih, staršev in otrok. Mišo in Janja  z Žanko in Viki ter Cvetka s Princess in Mici so vpletli svoje živali med mlado in staro.

EURO DONNA, Ljubljana in LUFt, Škofja Loka

Letošnje leto je bilo polno dogodkov, ki smo se jih udeležili. Tako so naše članice spet uspešno sodelovale na Teku za upanje v Ljubljani, drugi člani pa so izvedli predstavitev društva na umetniškem festivalu LUFt v Škofji Loki.

Strani

Subscribe to RSS - Predstavitve na prireditvah