Seminarji in tečaji

NOVO IZOBRAŽEVANJE 2017 - 2018

IZOBRAŽEVANJE ZA NOVE DELOVNE PARE

Prvo slovensko društvo za terapijo s pomočjo živali Ambasadorji nasmeha vabi na 

Tečaj za delovne pare

Utrinki s predzadnjega termina tečaja. Jutri je zadnji termin, nato sledijo prvi izpiti, pred drugim delom šolanja. Postaja vroče :)

Tečaj za delovne pare

V soboto smo nadaljevali s šolanjem novih delovnih parov, kjer so se pari preizkusili v že bolj zahtevnih vajah. Poleg tradicionalnega "mučenja" tečajnikov je bilo takisto tradicionalno veliko smeha. :)

Tečaj za delovne pare

Ali tečajniki se predstavijo :) Izredno zanimiva skupina, zelo kooperativna, kar nas izjemno veseli, saj vemo, da bodo dobri rezultati!

SEMINAR O AKTIVNOSTIH IN TERAPIJI S POMOČJO ŽIVALI 2014

Ambasadorji nasmeha smo zadnji vikend preživeli zopet delovno, saj smo izvedli dvodnevni seminar z delavnicami za nove delovne pare. Seminar pa je obvezen tudi za stare, že prekaljene delovne pare, saj vemo, da lahko marsikaj pozabimo, poleg tega je na seminarju vedno kakšna nova, zanimiva snov, ki pride prav pri našem delu in izmenjavi mnenj in izkušenj. Prav tako pa je potrebno non stop paziti na kvaliteto našega dela, saj večinoma delamo z občutljivo populacijo. Dvodnevni seminar je prinesel veliko novih spoznanj in znanja.

VABILO NA SEMINAR O AKTIVNOSTIH IN TERAPIJI S POMOČJO ŽIVALI 2014

Prvo slovensko društvo za terapijo s pomočjo živali Ambasadorji nasmeha vabi na 

Obisk vrtca Medvode

Nekateri naši tečajniki so se poizkusili z malčki vrtca Medvode. Starost je bila od leta do leta in pol, kar je bil kar dober izziv. Seveda je vse dogajanje opazoval tudi naš Matjaž Pavčič, ki je takole zapisal:"Irena, Zala in Tone so pod nadzorom /URŠE/ obiskali vrtec v Medvodah. Ta je na lepi mirni lokaciji, primerno oddaljen od prometnega vrveža.Ambasadorji nasmeha smo se zbrali pred vrtcem, tam nas je z vodstvom vrtca seznanila naša Zala. Z njimi smo se dogovorili o današnjem cilju srečanja.

OPN Cirius

Tokrat se je preizkusila druga skupina tečajnikov oz. tečajnic. Bil je samo en tečajnik, kuža De Niro, ženski del pa so bile vodnica De Nira - Meta, Irena in Viva ter Gaia in Leni. Pričakovano so se vsi odrezali odlično !

OPN Skala

Kot vedno je tudi tokrat strnil vtise naš Matjaž Pavčič. V začetku naj pošteno povem, da me je kar skrbelo, kako bo vse skupaj potekalo. Vrtec, domovi za starejše, vse to sem dobro spoznal, kako pa bo z mladostniki, to je nekaj čisto drugega. Pa je bil strah odveč! Naši vrli Ambasadorji, na dveh in na štirih nogah so kaj hitro premagali vse ovire in poiskali stik z radovednimi uporabniki. Poleg vzgojiteljev je bilo 12 mladih deklet in fantov.

Strani

Subscribe to RSS - Seminarji in tečaji