Vtisi

DONACIJA

Ambasadorji nasmeha se zahvaljujemo NLB d.d. za velikodušno donacijo, ki nam bo v veliko pomoč pri našem delu. Veseli smo, da bomo lahko s takšno pomočjo, še lažje risali nasmehe na obraze smile emoticonhttp://www.nlb.si/

KREMPLJI, PARKLJI IN BODICE SO ZA PUSTOLOVCE

Ko Ambasadorje nasmeha obiščejo mladi taborniki :)Kako so se imeli preberete v zapisu Urše Nagode:V soboto, 10. 1. 2015, smo taborniški vod Agame, iz rodu Enajsta Šola Vrhnika, doživeli pravo dogodivščino z Ambasadorji nasmeha. Ne le da nas maček Čarli ni opraskal med hojo in skakanjem po naših hrbtih, tudi ameriška miniaturna pujsa Maggy nas ni pohodila med sprehodom in preskakovanjem poligona iz naših nog. Uspeli smo okopati bradato agamo in afriškega beloprsega ježa Poldka, ki pa je potem imel prav mehke bodice. Da bo lahko odšel na »ježji ples«, smo mu postrigli tudi kremplje.

S SKUPNIMI MOČMI

Zahvaljujemo se vsem sodelujočim za izjemen uspeh in veseli smo, da smo tudi Ambasadorji nasmeha bili del te akcije!

Vtisi iz Stične

Kako so Ambasadorji risali nasmehe si lahko preberete in ogledate tule http://delimnasmeh.wordpress.com/2014/07/18/v-zivalskem-kraljestvu/

Kuža Ter na obisku v vrtcu Mojca, v RO

V letošnjem letu sta k nam prihajala vodnica psa Branka in njen kuža Ter. Ob četrtkih dopoldne nas je obiskoval Ter z Branko v vrtcu Mojca v razvojnem oddelku. Vedno smo se imeli zelo lepo in čas, ki smo ga preživeli skupaj je zelo hitro minil.

KUŽKOTEK #2

Ambasadorji nasmeha nikoli ne izpustimo prilike podarjanja nasmehov - v praksi večinoma drugim, vendar nase tudi ne pozabimo. Tako smo v soboto imeli naš tradicionalni Kužkotek, kjer smo se (tokrat v bolj okrnjeni sestavi) zbrali stari, malo bolj oz. dlje - stari, novi in novejši ter najfrišnejši člani ter njihovi predniki in potomci. Ne smemo pozabiti tudi na naše simpatizerje in podpornike !

Poldi in Čil na obisku v jasličnem oddelku

Vzgojiteljica Kristina nam je poslala naslednji zapis:

Obisk vrtca Zelena jama

Sky je v začetku aprila razveselil eno in enoinpol letnike v enoti Zmajček. Nekateri so bili zelo pogumni, drugi pa so velikega kosmatinca samo opazovali.

Oddaja o obiskih AN v DSO Rive, Ribnica

Na povezavi si lahko ogledate delo našega delovnega para Miša in Viki, ki redno obiskujeta starostnike v Ribnici. https://www.youtube.com/watch?v=4N3C4iUZ0ek&feature=youtu.be

KUŽKOTEK

V začetku junija smo Ambasadorji nasmeha pripravili naš prvi večji piknik druženja članov in njihovih družin, prijateljev in simpatizerjev društva, ki smo ga poimenovali KUŽKOTEK. Pravzaprav to ni bil navaden piknik temveč si je bilo potrebno prej dobrote zaslužiti s krajšim tekom ali hojo, skupaj s svojo živaljo ali brez.

Strani

Subscribe to RSS - Vtisi