Seminarji in tečaji

IZOBRAŽEVANJE ZA NOVE DELOVNE PARE

Prvo slovensko društvo za terapijo s pomočjo živali Ambasadorji nasmeha vabi na 

Tečaj za delovne pare

Utrinki s predzadnjega termina tečaja. Jutri je zadnji termin, nato sledijo prvi izpiti, pred drugim delom šolanja. Postaja vroče :)

Tečaj za delovne pare

V soboto smo nadaljevali s šolanjem novih delovnih parov, kjer so se pari preizkusili v že bolj zahtevnih vajah. Poleg tradicionalnega "mučenja" tečajnikov je bilo takisto tradicionalno veliko smeha. :)

Tečaj za delovne pare

Ali tečajniki se predstavijo :) Izredno zanimiva skupina, zelo kooperativna, kar nas izjemno veseli, saj vemo, da bodo dobri rezultati!

SEMINAR O AKTIVNOSTIH IN TERAPIJI S POMOČJO ŽIVALI 2014

Ambasadorji nasmeha smo zadnji vikend preživeli zopet delovno, saj smo izvedli dvodnevni seminar z delavnicami za nove delovne pare. Seminar pa je obvezen tudi za stare, že prekaljene delovne pare, saj vemo, da lahko marsikaj pozabimo, poleg tega je na seminarju vedno kakšna nova, zanimiva snov, ki pride prav pri našem delu in izmenjavi mnenj in izkušenj. Prav tako pa je potrebno non stop paziti na kvaliteto našega dela, saj večinoma delamo z občutljivo populacijo. Dvodnevni seminar je prinesel veliko novih spoznanj in znanja.

Strani