Splošni pogoji

Lastnik in skrbnik spletnega mesta in domen www.ambasadorji.org ter www.ambasadorji-nasmeha.si je

Slovensko društvo za terapijo s pomočjo živali AMBASADORJI NASMEHA

Naslov: Topniška 45
Kraj: 1000 Ljubljana, Slovenija
Tel.: 041-771-655
ID za DDV: 71153365
Matična št.:  2150735
TRR: 03170-1000280167
E-mail: nasmeh@ambasadorji.org oziroma info@ambasadorji-nasmeha.si

Sprejem splošnih pogojev

Uporabnik je zavezan upoštevati te Splošne pogoje. Uporabnik z uporabo spletnih strani www.ambasadorji-nasmeha.si sprejema te Splošne pogoje in izjavlja, da je z njimi seznanjem in da se z njimi strinja.

Avtorske pravice

Vsa vsebina, objavljena na spletnem mestu, je v izključni lasti lastnika spletnega mesta in je avtorsko zaščitena z veljavnimi zakoni. V kolikor vsebina ni last lastnika spletnega mesta, je naveden avtor oziroma vir. V vsebino se poleg besedila in podatkov šteje tudi celotna grafična podoba spletnega mesta z vsemi grafičnimi elementi.

Prepovedano je vsakršno kopiranje in objavljanje katerekoli vsebine v celoti ali delno na drugih mestih, razen v primeru, da lastnik to izrecno dovoli v pisni obliki. Dovoljeno je kopiranje in uporaba vsebin v razdelku Gradiva za medije.

Omejitev odgovornosti

Lastnik ne odgovarja za točnost, pravilnost, ažurnost podatkov in informacij, ki so objavljene na spletnem mestu in ne prevzema odgovornosti za dejanja, ki jih uporabnik opravi na podlagi objavljenih podatkov.

Spletno mesto vsebuje tudi povezave na spletna mesta tretjih oseb. Lastnik ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino na teh spletnih mestih oziroma straneh.

Uporaba osebnih podatkov, varovanje zasebnosti in odjava od obveščanja

Lastnik zbira podatke, ki jih uporabnik vpiše ob izpolnitvi spletnih obrazcev. To so podatki o kontaktni osebi (ime in priimek ali vzdevek, email, naslov, ostali kontaktni podatki, ki jih uporabnik vpiše).

Uporabnik prevzame izključno odgovornost za verodostojnost, točnost in ažurnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij, ki jih le-ta posreduje lastniku.

Lastnik bo s pridobljenimi podatki o Uporabniku ravnal v skladu z veljavno zakonodajo.

Z izpolnitvijo obrazca za povpraševanje, nakup obeska ali pristopne izjave pošiljatelj soglaša, da se osebni podatki, ki jih posreduje ob prijavi, uporabljajo oz. obdelujejo za posredovanje sporočil, povezanih s poslovanjem društva (novice, vabila na seminarje, tečaje itd.) na njegov elektronski naslov. Uporabnik se lahko kadarkoli odjavi z povratnim emailom na info@ambasadorji-nasmeha.si ali nasmeh@ambasadorji.org, ki ima zadevo "ODJAVA". Odjava mora biti poslana iz prvotnega emaila uporabnika ali pa mora biti email naveden v besedilu emaila.

Donacije opravljene preko spletne strani

Društvo sprejema donacije na TRR 03170-1000280167. Naročilo obeska je donacija s prednastavljeno vrednostjo in ne nakup. Uporabnik obesek prejme v zahvalo za donacijo.

Kršitve

V primeru kakršnih koli kršitev obstoječe zakonodaje ali teh pogojev, sme lastnik vse posredovane osebne podatke, vključno z IP naslovom, uporabiti z namenom preprečevanja prihodnjih kršitev in sanacije posledic kršitve.

Prepovedan je vsak poskus ali izvršitev nepooblaščenega spreminjanja, izbrisa, poškodovanja, povzročitve začasne ali trajne neuporabnosti podatkov na spletnem mestu. Prav tako je prepovedan vsak poskus ali izvršitev aktivnosti.

Ambasadorji nasmeha
Ljubljana, 2011